Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Arzu Rezzan Sunam ile 4 Haftalık Program (Online)

Yoga, Meditasyon ve Elementler


 16 Kasım / 23 Kasım / 30 Kasım / 07 Aralık 

Her Pazartesi / 19:00-20:30


Duyumlarınla, duygularınla, kendinle olduğu gibi yakınlaşmaya bir davet...

Nefesinle ve bedendeki duyumlarla yakınlaşırken asanalar aracılığı ile bu araştırmayı, yakınlığı ve farkındalığı beden hareket halinde iken sürdürmeye yönelik nazik bir pratik.

Bedene, nefese düzeltmeye dönüştürmeye değil de hissetmeye olabildiğince hassasiyet göstermeye yönelik yoga ve meditasyon pratikleri ile örülü bu kapalı grup derslerimizde Kasım ayında başlayacak ilk 4 haftada bedenimizde, hayatın içinde, yediklerimizde, doğada ve pratiğimizdeki elementlere odaklanacağız.

Kimler katılabilir?

Bedeniyle, nefesiyle yakınlaşmak isteyen herkes katılabilir.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Etkinliğe kaydınızı 16 Kasım Pazartesi günü saat 16:00'ya kadar ödemenizi yaparak tamamlamanızı rica ederiz; 16:00'dan sonra gönderilen dekontlar işleme alınmayacaktır.


Buluşma Tarihleri ve Saati:

16 Kasım / 23 Kasım / 30 Kasım / 07 Aralık

Her Pazartesi / 19:00-20:30



Dört haftalık program ücreti: 150-200 TL arasında bütçenize uygun bir meblağ. Eğer bu sizi zorlayacaksa arzurezzans@gmail.com adresine yazmaktan çekinmeyin.

Uzman: Arzu Rezzan Sunam

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home