Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

--English Below--
The workshop is open to foreign participants and will be held in two languages.

Asude Durak ile Kundalini Yoga ile Arın ve Parla

Tüm evren gibi vücudumuzda enerjiden oluşmaktadır. Beden, ruh ve zihin için bütünsel bir çalışma olan Kundalini, vücutta enerji merkezi olarak bilinen 8 farklı çakra ile enerji akışını sağlar. Aynı zamanda fiziksel güç, duygusal denge, zihinsel netlik ve ruhsal bilinç için çok güçlü bir sistem olup bireye hızlı bir değişim gücü ve cesareti verir.

8. Çakra olan “Aura”, kişinin parlaklığını gösteren ve içten dışa yayınlan bir enerjidir. Bedeni çevreleyen bu alan bir kalkan görevi görürken kişiyi olumsuz duygu, düşünce, davranış ve ortamlardan koruyarak kendini daha güvenli, ışıltı ve etkili hissetmesine sebep olur.

Apana ve Prana’yı dengeleyerek organlarda sıkışmış ağır toxic madde ve duygular temizlenerek enerjinin yenilenmesine yol açar. Daha canlı ve ışıltılı olabilmek için arınarak ve Aura’yı güçlendirerek kişinin etki alanını en yüksek potansiyeline çıkartmasına destek olur.

Bu atölyede etkili bir Kundalini Nefes Çalışması, Kriyası, Meditasyonu ve Göksel İletişim ile:

“Kundalini Yoga ile Arın” 14 Kasım
• Arınma Hangi Organ ve Çakralardan Yapılır?
• Alt Üçgen Enerjisi Nedir?
• Apana ve Prana Nedir?
• Arınma ve Tazelenme Serisi
o Nefes Egzersizi
o Asana
o Kundalini Meditasyonu ile Arınma
• Arınma için Günlük Pratik Bilgiler

“Kundalini Yoga ile Parla” 15 Kasım
• Elektromanyetik Alan Nedir?
o İnsan bedenini çevreleyen enerji alanı nedir?
o Hayatımıza etkisi nedir?
o Elektromanyetik frekansımızın düşük olduğunu nasıl anlarız?
• Nasıl Etkili bir Auraya Sahip Olunur?
o Nefes Egzersizi
o Aura Güçlendirme
o Kundalini Meditasyonu ile Ruhu Canlandırma
o Aura için Günlük Pratik Bilgiler
“Herkes bir kandildir fakat herkes aydınlatamaz” Yogi Bhajan

Kimler Katılabilir?

Her seviyeye uyarlanabilecek fiziksel hareketler (kriya), nefes çalışmaları (pranayama), ses titreşimi şifası (mantra) ve meditasyondan oluşmaktadır.


Tarih ve saat: 14& 15 Kasım 2019 / 18:15-20:00
Ücret(2 atölye): 150 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 120 TL)

Ücret(tek atölye): 80 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 70 TL)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 10 Kasım tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
Uzman: Asude Didem Durak

Asude Durak Kimdir?
2008 yılından beri hayatında olan yoga öğretisinin birçok farklını dalını Türkiye, İngiltere, İsviçre ve Hindistan’da deneyimleme fırsatı buldum. Yolculuğuma 2018 yılında Kundalini Yoga ile devam etme kararı alarak Kundalini Yoga kadim bilgesini dünyaya yaymış olan Yogi Bhajan ile uzun yıllar çalışmış Gurmukh Kaur Khalsa'dan 220 saatlik “Kundalini Yoga Eğitmenlik” sertifika programını tamamladım.

Bu harika yolculuğa başlamadan önce İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji Bölümlerini bitirdim. 2005 senesinde İngiltere’de, University of Birmingham’da Pazarlama Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptım. Türkiye’ye döndüğümde başlayan kurumsal hayatım uzun seneler devam etti ve birçok başarılara imza atmama vesile oldu. Okul hayatında başlayan “eğitim” sevdam kurumsal hayatta da karşıma çıktı ve tüm profesyonel yaşamım boyunca eğitmenlik yaptım ve Eğitim Geliştirme ve Akademi Yöneticisi olarak çalıştım.

Kundalini Yoga’nın bende yarattığı dönüşüm ile hayatımın en radikal kararını alarak profesyonel iş hayatımı sonlandırıp bu alanda eğitmen olmak üzere Hindistan’a gittim. Türkiye’de Kundalini Yoga ve Meditasyon’unun öncülerinden olan Özlem Ataman Tara Kaur ile uzun seneler bu alanda kendimi geliştirme fırsatı yakaladım. Rishikesh, Hindistan'da ise Kundalini Yoga’nın en kıymetli eğitmenlerinden olan Gurmukh Kaur Khalsa'nın öğrencisi olarak zamanla ölçülemeyecek kadar derin bir yaşanmışlığı deneyimledim. 2018 yılında, bu farkındalık seviyesinin verdiği dönüşümü başkalarının da yaşayabilmesi için düzenli dersler vermeye başladım. Kendime, öğrenmenin ve eğitim vermenin son bulmadığı bir yaşam kurguladım.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga