Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Sevgi, her şeyi dönüştüren sonsuz bir enerji kaynağıdır. Tıpkı Güneş’in tabiatı canlandırdığı gibi sevgi de nüfus ettiği her yere anlam katan tüm varlıkları besleyen yaşamın bize sunduğu en güzel armağan.

Sevgi dediğimizde genelde sevginin bir başkasından kendimize olan akışından bahsederiz hâlbuki saf sevgi kendi kalbinden dışarıya yayılan titreşimdir. Sevmeyi, takdir edilmeyi, ilgiyi hep dışarıdan beklerken asıl aradığımız şeyin kendi içimizde gizli kalmış olduğunu unuturuz. Bu yüzdendir ki, Şubat ayı kalp merkezini açarak bu bölgenin titreşimini arttırıp “saf sevgi”ye ulaşmak için eşsiz bir fırsattır.

-Evrenin doğasında sonsuz kaynak olan sevgiyi kendine layık görüyor musun?
-Başkalarına gösterdiğin sevgiyi, toleransı, affediciliğin ne kadarını kendine gösteriyorsun?
-Sağlam kökler ve güçlü bir irade merkezi ile mi hareket ediyorsun?
-Zihnin mi, kalbin mi seni yönetiyor?
-Dünyevi değerlerin ötesine geçebiliyor musun?

Açık kalp bir mıknatıs gibidir hayatta istediğin her şeyi sana getirebilecek gücü vardır. Dünyevi değerlerden maneviyata doğru uzanan yolculuğun geçiş kapısı, BEN’den sıyrılıp BİZ’e doğru aktığımız yoldur.

“Kundalini içinde bulunan sahip olduğun bir enerjidir. Bu enerji ya uykudadır ya da uyanık. Enerjin varsa mutlu ve sağlıklısındır yoksa hayatını istediğin gibi yaşayamazsın”Gurmukh

Kundalini Yoga; bize hizmet etmeyen geçmiş ilişkileri bırakmak, kalbin titreşimini arttırmak ve yaşam enerjini yükselterek gerçek sevgiye ulaşmak için cesaretlendirecek. Bu atölyede yaşamına daha fazla sevgi çekmek için etkili bir Kundalini Nefes Çalışması, Kriyası, Meditasyonu ve Sevgi Mantrası ile:
- Geçmiş İlişkilerin Etkisinden Arınma
- Kalp Çakrasını Dengeleme
- Duygusal Dayanıklılığı Arttırma
- Kalp Merkezini Açma
- Maddiyattan Maneviyata Geçme
- Koşulsuz Sevgi Duygusunu Deneyimleme
- Tüm Enerji Kanallarını (çakra) Temizleme
- Enerji Frekansını Yükselteceğiz.

Sen de, Kundalini enerjisinin gücü ile kollarını evrenin sunduğu sonsuz sevgiye açarak kişisel dönüşümünü destekle.
"Yaşam sevginin sürekli akış halidir, bu akışa sadece katılımın yeterlidir." - Yogi Bhajan

Kimler Katılabilir?

İster kendin, isterse sevdiğin biri ile de katılabilirsin. Her seviyeye uyarlanabilecek fiziksel hareketler (kriya), nefes egzersizleri (pranayama), ses titreşimi şifası (mantra) ve meditasyon çalışmasından oluşmaktadır. Beden, zihin, ruh sağlığına önem veren herkes katılabilir.

Tarih ve Saat: 9 Şubat 2019 Cumartesi / 13:00-15:00

Ücret: 70 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 60 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Uzman: Asude Durak


Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 6 Şubat tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.



Asude Durak Kimdir?

2008 yılından beri hayatında olan yoga öğretisinin birçok farklını dalını Türkiye, İngiltere, İsviçre ve Hindistan’da deneyimleme fırsatı buldum. Yolculuğuma 2018 yılında Kundalini Yoga ile devam etme kararı alarak Kundalini Yoga kadim bilgesini dünyaya yaymış olan Yogi Bhajan ile uzun yıllar çalışmış Gurmukh Kaur Khalsa'dan 220 saatlik “Kundalini Yoga Eğitmenlik” sertifika programını tamamladım.

Bu harika yolculuğa başlamadan önce İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji Bölümlerini bitirdim. 2005 senesinde İngiltere’de, University of Birmingham’da Pazarlama Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptım. Türkiye’ye döndüğümde başlayan kurumsal hayatım uzun seneler devam etti ve birçok başarılara imza atmama vesile oldu. Okul hayatında başlayan “eğitim” sevdam kurumsal hayatta da karşıma çıktı ve tüm profesyonel yaşamım boyunca eğitmenlik yaptım ve Eğitim Geliştirme ve Akademi Yöneticisi olarak çalıştım.

Kundalini Yoga’nın bende yarattığı dönüşüm ile hayatımın en radikal kararını alarak profesyonel iş hayatımı sonlandırıp bu alanda eğitmen olmak üzere Hindistan’a gittim. Türkiye’de Kundalini Yoga ve Meditasyon’unun öncülerinden olan Özlem Ataman Tara Kaur ile uzun seneler bu alanda kendimi geliştirme fırsatı yakaladım. Rishikesh, Hindistan'da ise Kundalini Yoga’nın en kıymetli eğitmenlerinden olan Gurmukh Kaur Khalsa'nın öğrencisi olarak zamanla ölçülemeyecek kadar derin bir yaşanmışlığı deneyimledim. 2018 yılında, bu farkındalık seviyesinin verdiği dönüşümü başkalarının da yaşayabilmesi için düzenli dersler vermeye başladım. Kendime, öğrenmenin ve eğitim vermenin son bulmadığı bir yaşam kurguladım.


Open the doors of love with Kundalini Yoga and Asude Durak

Kundalini Yoga will encourage us to leave the past relationships that do not serve us, to increase the vibrations of the heart, and to reach true love by raising our energy of life. With an effective Kundalini breathing exercise, Kriya, Meditation and Love Mantra to attract more love to life will be use in this workshop.

Who can participate?

You or with someone you love can join. It consists of physical movements (kriya), breathing exercises (pranayama), voice vibration healing (mantra) and meditation. Anyone who cares about body, mind and mental health can participate.

Date and Time: Saturday, February 9, 2019/13: 00-15: 00
Fee: 70 TL + KDV (For Nefess Yoga Members and Graduates * 60 TL + VAT)

* Nefess Yoga 200 Hour Specialization Program for students and alumni

Expert: Asude Durak

To secure your registration to the workshop, you need to pay the workshop fee until February 6.

You can call us at 0216 550 03 00 or you can contact us by filling out the registration form below.



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga