Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

--English Below--

The workshop is open to foreign participants and will be held in two languages.


7 Mart’tan itibaren Her Perşembe / 20:30-21:30

Tüm evren gibi vücudumuzda enerjiden oluşmaktadır. Beden, ruh ve zihin için bütünsel bir çalışma olan Kundalini, vücutta enerji merkezi olarak bilinen 8 farklı çarka ile enerji akışını sağlar. Kundalini’nin anlamı “Farkındalık”, çakranın ise “Tekerlek”tir. İçimizdeki yaşam enerjisinin dönme ve hareket hali ona bu ismi getirmiştir.

Sağlık ve mutluluk için omurga hizasında bu enerjinin dengeli bir şekilde yayılması gerekmektedir. Kundalini; vücudun, zihnin ve ruhun her parçasına ihtiyacı olan bu enerjinin yayılmasını sağlar. Aynı zamanda fiziksel güç, duygusal denge, zihinsel netlik ve ruhsal bilinç için çok güçlü bir sistem olup bireye hızlı bir şekilde değişme gücü ve cesareti verir.

Günümüzün en hızlı zihin, beden, ruhsal transformasyonunu gerçekleştirirken kişinin potansiyelini uyandırarak keşfetmediği yeteneklerini görmesini sağlar. Kundalini Yoga’yı diğer pratiklerden ayıran en temel özellik hareket, nefes, mantra ve meditasyondan oluşan 4 farklı tekniği barındırmasıdır. Bu sebepledir ki, etkisi ve dönüşümü çok hızlı hissedilir.

“Kundalini içinde bulunan sahip olduğun bir enerjidir. Bu enerji ya uykudadır ya da uyanık. Enerjin uyanık ve dengeli ise mutlu ve sağlıklısındır” Gurmukh

8 hafta sürecek “Nefes, Ses ve Kundalini Meditasyonu ile Hayatını Dengele” Programında; çakraların hayatımıza olan etkisi, enerjiyi dengeleyecek asanalar, nefes çalışmaları ve çakranın gerçek duygusuna yoğunlaşacak mantralı veya nefes odaklı Kundalini Meditasyonları yapılacaktır. Bu program; bedensel, zihinsel ve ruhsal düzeyde her hafta bir çakraya denk gelecek şekilde;
- Omurga esnekliği sağlayan seriler
- Nefes çalışması
- Her çarkanın temeli
- Her çakranın sunduğu yetenek, gerçek duygu ve gölge duygu
- Çakrayı dengeleyecek asanalar, sesler
- Kundalini Mantraları
- Kundalini Meditasyonu içermektedir.

Bu program;
* Esnek bir omurga sağlar
* Nefes çalışmaları ile akciğer kapasitesini genişletir
* Sinir sistemini güçlendirir
* Stresi seviyesini azaltır, sakinleştirir
* Enerji seviyesini yükseltir
* Duygusal denge sağlar
* Zihinsel netlik kazandırır
* Bilinçaltını tıkanıklıklarını serbest bırakır
* Farkındalık duygusunu canlandırır
* Anda kalabilmeyi öğretir
* Odaklanmayı güçlendirir
* Kişisel dönüşümü destekler

Sen de, Kundalini enerjisinin gücü ile çakra merkezinin farkına varıp Kundalini Meditasyonları ile hayatını dengelemek ve keşfetmediğin yönlerini ortaya çıkararak kişisel dönüşümünü destekleyebilirsin.

Kimler Katılabilir?

Her seviyeye uyarlanabilecek fiziksel hareketler (asana), nefes egzersizleri (pranayama), ses titreşimi (mantra) ve meditasyon çalışmasından oluşmaktadır. Tüm çakraların bize sunmuş olduğu yetenek ve armağanları keşfetmenizi sağlayan bütünsel bir denge ve farkındalık çalışmasıdır. Beden, zihin, ruh sağlığına önem veren herkes katılabilir.


Tarihler ve Saat: 7 Mart / 14 Mart / 21 Mart / 4 Nisan / 11 Nisan / 18 Nisan / 25 Nisan / 2 Mayıs / 20:30-21:30

Ücret: 350 TL + KDV ( (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 300 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 5 Mart tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Asude Hakkında

2008 yılından beri hayatında olan yoga öğretisinin birçok farklını dalını Türkiye, İngiltere, İsviçre ve Hindistan’da deneyimleme fırsatı buldum. Yolculuğuma 2018 yılında Kundalini Yoga ile devam etme kararı alarak Kundalini Yoga kadim bilgesini dünyaya yaymış olan Yogi Bhajan ile uzun yıllar çalışmış Gurmukh Kaur Khalsa'dan 220 saatlik “Kundalini Yoga Eğitmenlik” sertifika programını tamamladım.

Bu harika yolculuğa başlamadan önce İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji Bölümlerini bitirdim. 2005 senesinde İngiltere’de, University of Birmingham’da Pazarlama Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptım. Türkiye’ye döndüğümde başlayan kurumsal hayatım uzun seneler devam etti ve birçok başarılara imza atmama vesile oldu. Okul hayatında başlayan “eğitim” sevdam kurumsal hayatta da karşıma çıktı ve tüm profesyonel yaşamım boyunca eğitmenlik yaptım ve Eğitim Geliştirme ve Akademi Yöneticisi olarak çalıştım.

Kundalini Yoga’nın bende yarattığı dönüşüm ile hayatımın en radikal kararını alarak profesyonel iş hayatımı sonlandırıp bu alanda eğitmen olmak üzere Hindistan’a gittim. Türkiye’de Kundalini Yoga ve Meditasyon’unun öncülerinden olan Özlem Ataman Tara Kaur ile uzun seneler bu alanda kendimi geliştirme fırsatı yakaladım. Rishikesh, Hindistan'da ise Kundalini Yoga’nın en kıymetli eğitmenlerinden olan Gurmukh Kaur Khalsa'nın öğrencisi olarak zamanla ölçülemeyecek kadar derin bir yaşanmışlığı deneyimledim. 2018 yılında, bu farkındalık seviyesinin verdiği dönüşümü başkalarının da yaşayabilmesi için düzenli dersler vermeye başladım. Kendime, öğrenmenin ve eğitim vermenin son bulmadığı bir yaşam kurguladım.


Asude Durak - Balance Your Life with Breath, Sound and Kundalini Meditation

The workshop is open to foreign participants and will be held in two languages.

From March 7 Every Thursday / 20: 00-21: 00

''Balance Your Life with Breath, Sound and Kundalini Meditation'' program will continue for 8 weeks.In the program Mantras or Breath-oriented Kundalini Meditation will be apply which will focus on Chakras effect of our lives, asanas of balance the energy, breath studies and true feelings of chakra.

- Series providing spine flexibility
- Breathing
- The basis of each wheel
- The talent that each chakra offers, the feeling of true and shadow feelings
- Asanas, sounds which to balance the chakras
- Kundalini Mantras
- Kundalini Meditation.

Who can participate?
Anyone who cares about body, mind and mental health can participate.

Dates and Time: March 7 / March 14 / March 21 / April 4 / April 11 / 18 April / April 25 / May 2 / 20: 00-21: 00

Fee: 350 TL + VAT (For Nefess Yoga Members and Graduates * 300 TL + VAT)
* Nefess Yoga 200 Hour Specialization Program students and alumni

To ensure your registration to the workshop, you need to pay the workshop fee until March 5.

You can call us at 0216 550 03 00 or you can contact us by filling out the registration form below.



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga