Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Ayşegül Denktaş ile Şaman Davul Ritmi ile Yeniay Meditasyonu (Online)

20 Temmuz 2020 Pazartesi / 21:00-23:00


Yeni ay tazelenme, yenilenme zamanıdır! Gelin beraber başlayacak olan yeniyi şaman davulunun ritmi ile karşılayalım; hayal kurmanın, imgelemenin, niyetlerin ışığında, bedensel ve zihinsel varoluşumuza, yazarak, çizerek, paylaşarak dokunalım. Özlediğimiz doğanın kalbine yapacağımız bu yolculuk ile niyetlerimize sembolik cevaplar alalım.

Yeni ay çember buluşmasına daha önce hiç meditasyon ya da şamanik meditasyon yapmayanlar da katılabilir.

Davul Ritmi ile meditasyon süresi 15 dakikadır. Uzanarak yapılmaktadır. (Başınızın altına yastık alabilir, göz bandı veya koyu renk bir şal kullanabilirsiniz)

Meditasyon sonrası deneyiminizi aktarmak için kâğıt, kalem, boyalar vb. gibi malzemelerimiz yanınızda olsun. Meditasyon öncesi ve sonrası paylaşımlar ile program iki saat sürecektir.

Çalışma ile ilgili sorularınız için ayseguldenktas@gmail.com adresinden eğitmenimiz ile direkt bağlantıya geçebilirsiniz.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Kayıt için nefessyogaegitim@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Etkinlik ücretini 20 Temmuz Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar belirtilen adrese yatırıp, dekontu nefessyogaegitim@gmail.com mail adresimizden bize ulaştırdığınızda kesin kaydınız tamamlanacak ve Zoom linki size ulaştırılacaktır.

Hesap Bilgileri:

Nevzemin Yoga Hizmetleri
Akbank / Moda Şubesi
TR73 0004 6002 5688 8000 0906 89


Tarih ve saat: 20 Temmuz Pazartesi / 21:00-23:00
Katılım ücreti: 40 TL

Uzman: Ayşegül Denktaş

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Bizden kaynaklanan durumlar dışında herhangi bir sebeple ücret iadesi yapılmamaktadır.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home