Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Bengü Odabaş ile Tao Vinyasa ve Yin Yoga - Uzun Ders

3 Ocak Pazar / 14:00 - 16:00 & 7 Şubat Pazar / 14:00 - 16:00

Tao Vinyasa akışları, modern dans ve savunma sanatları etkileri taşıyan, yang akışlardır. Akışların her biri bedeni hem kuvvetlendirir hem de esnetir. Hareketler arasındaki yumuşak geçişler ile denge ve güç çalışılır.

Bu iki uzun derste farklı Tao Vinyasa akışlarını deneyimleyip hem güçlenecek hem de esneyeceğiz.  Hem alt bedeni hem de üst bedeni çalıştıracak farklı akışları uygulayacağız.  Akışların öncesi ve sonrasında da dengeleyici Yin pozlarıyla bedeni akışlara hazırlayıp, hareket sonrası çalışan bölgeleri yumuşatmayı araştıracağız.


Kimler katılabilir?
Her seviyeye açık.

Tarih:
3 Ocak  Pazar / 14:00 - 16:00
7 ŞubatPazar / 14:00 - 16:00
 
Ücret

Tek ders: 50 TL (Nefess Yoga üyelerine 30 TL)

Kayıt:
Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Uzman: Bengü Odabaş

İlk Yoga dersime Üniversite yıllarında bir spor salonunda girdim. O günden beri Yoga bir şekilde hayatımın içinde kendine yer buldu. 2013 yılında ilk Yoga eğitmenlik eğitimimi Hatha Yoga üzerine aldım. O tarihten beri uygulamaktan keyif aldığım Yoga’yı hem bireysel hem de grup dersleri ile insanlarla paylaşmaya devam ediyorum. Hemen peşinden tamamladığım Yin Yoga üzerine eğitimler ile de uzun bir süredir hem Yin hem de Yang dersler veriyor, çoğunlukla da öğrencilerin ikisini bir arada deneyimleyebilecekleri pratikler yaptırıyorum.


Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.  


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home