Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Toksik Maddeler Vücudu Nasıl Zehirler?
-Endotoksemi nedir ve gelişim süreci nasıldır?
-Endotoksemi, hastalıkların temelini nasıl etkiliyor?
-Beslenme endotoksemiye nasıl neden olur ve bundan korunmanın pratik yolları nelerdir?

Bu atölyede, önce Yoga asana pratiği ile hareket edecek, sonrasında da Endotoksin hakkında bilgi edineceğiz.

Kimler Katılabilir?

Herkese açık.

Tarih ve saat: 29 Nisan 2018 Pazar / 13:15- 16:15
Uzmanlar: Bengü Odabaş & Mahmut Çeter

Etkinlik ücretsizdir.

15 kişi ile sınırlıdır. Lütfen önceden rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Mahmut Çeter

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde tamamlayan, bunun dışında osteoapati eğitimi alan Fizyoterapist Mahmut Çeter, uzmanlığını PsikoNöroImmünoloji alanında yapmıştır. Fiziksel hastalıkların ruhsal köklerinin farkındalığıyla hastalarına yaklaşmakta ve bunun için Pikolojik-Hipnotik, Homosaphiens yaşam stratejisi ve Birey-Çevre (Text-Context) uyumluluğu çalışmalarını kullanmaktadır. Ruh ve bedenin bütünlüğünün bilincinde olarak tedavilerinde multidisipliner yaklaşımları benimsemektedir. İnsan fizyolojisi, kas ve iskelet sistemi dışında; nöroloji, ileri matematik, kuantum fiziği ve felsefe alanlarına ilgi duymaktadır.

Bengü Odabaş

Üniversite yıllarında Yoga derslerine girmeye başlayan Bengü ilk Yoga eğitmenlik eğitimini 2013 yılında almıştır. O zamandan beri pratik etmekten keyif aldığı Yoga’yı başka insanlarla bireysel ve grup dersleri ile paylaşıyor. Öğrenme sürecini de hem kendi pratiği ile hem de yeni eğitimler ve atölyeler ile desteklemeye devam ediyor. Derslerinde niyeti, güvenli bir Yoga asana uygulamasıyla, öğrencilerin maksimum derecede kendileri ile buluşabilecekleri bir ortam oluşturmak.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga