Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Bilge Sürmeli ile 4 Haftalık Ashtanga Yoga Başlangıç Grubu (Online)


7-28 Haziran 2020 / 11:30-13:00



4 hafta boyunca haftada bir gün yapılacak bu derslerde, Ashtanga Yoga temelli, başlangıç seviyesine uygun, kendi kendinize sağlıklı bir şekilde uygulayabileceğiniz bir seri öğreniyor olacaksınız.

*Pozlar alternatifleri ile gösterilecek ve farklı bedenlere göre modifiye edilecektir.
*Kapalı grup çalışmamız 15 kişi ile sınırlıdır. Derslerin verimli geçmesi adına, katılımcıların programın başından sonuna tüm derslere katılması gerekmektedir. Programın başlamasının ardından (7 Haziran) derslere dışarıdan katılımcı kabul edilmeyecektir.
*Dersler Zoom programı üzerinden yapılacaktır.

Kimler katılabilir?
Ashtanga Yoga metodu ile yogaya başlamak veya kendi başına uygulayabileceği güvenli bir pratik oluşturmak isteyen herkes katılabilir.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Etkinliğe kaydınızı 5 Haziran Cuma günü saat 16:00'ya kadar ödemenizi yaparak tamamlamanızı rica ederiz.

Buluşma Tarihleri ve Saati:

7 Haziran / 14 Haziran / 21 Haziran / 28 Haziran 2020
Her Pazar : 11:30-13:00

4 haftalık program ücreti: 100 TL

Uzman: Bilge Sürmeli

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home