Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Buğu Türkoğul ile Mindfulness'a Giriş etkinliğinin devamı niteliğindeki bu iki buçuk saatlik kursta günlük hayatın akışı içerisinde mindful kalabilmenin mümkün olduğu ve olamadığı anları sinir sistemi açısından tanıyabilmeyi; hangi durumlarda nasıl yaklaşımların sizi yargısız, şefkatli, bilinçli farkındalık haline geri getirebileceğini öğreneceksiniz.

Bu kursta kısaca:

Mindfulness'ın kendiliğinden hayatımıza yayılmasını sağlayan,
Otomatik verdiğimiz bilinçsiz tepkilerin dışına çıkarak anlamlı kararlar almamıza kapı açan,
Şefkat ve içgörü geliştiren çeşitli Budist meditasyonlarını kısaca tanıyacak;
Sinir sisteminin kendi kendini düzenleyebilmesi için travma terapisinde kullanılan bazı pratik araçları kullanmayı deneyimleyeceksiniz.

Katılım için ilk kursa katılmış olma şartı aranmamaktadır.

Tarih ve saat: 18 Mart Pazar / 14:30-17:00

Ücret: 100 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine 90 TL + KDV)

Uzman: Buğu Türkoğul

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 9 Mart tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Buğu Hakkında

İstanbul Üniversitesi Biyoloji bölümü mezunu. Meditasyonla ilk kez gerçek anlamda 2013'te David Cornwell ve Zeynep Aksoy'un Temel Yoga Hocalık Eğitimi'nde asistanlık yaparken tanıştı ve sonraki yıllarda David'e eğitimlerinde asistanlık yapmaya devam ederek katıldığı inzivalar sayesinde bilgilerini deneyime çevirme şansı elde etti.
2013'te David Cornwell'den aldığı 100 saat Yogiler İçin Meditasyon Eğitimi'nden sonra meditasyon dersleri vermeye başladı.
2016'da başlayan ve 3 sene sürecek olan Mindfulness temelli travma terapi eğitimi Organic Intelligence® ile meditasyon bilgisine, travma ve kronik stres etkisi altındaki bireylere fizyolojik açıdan doğru yaklaşabilme bilgisini ekledi.
2017'de David'in kurduğu Mindfulness Koçluğu Programı Breathing Mind Mindfulness Grup Kolaylaştırıcısı sertifikasını almıştır.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga