Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Pelvik taban,leğen kemiğinin altında bulunan iç organları destekleyip hamak görevi gören kas ve bağ dokudan meydana gelmiş bir yapıdır.Önemli bir kuvvet geçiş bölgesidir gövde ve bacaklar arasında aktarımda etkin bir görevi vardır.
Kadınlarda ve erkeklerde çeşitli sakatlıklar sonrası etkinliği bozulabilir yine özellikle kadınlarda doğum ve sonrası aktivasyonuyla ilişkili problemler yaşanabilir.
Fiziksel aktivitelerinizde el ve ayaklarda aşırı kasılma vücudunuzda her zaman olduğundan fazla terleme ya da çene ve dişlerinizi sıkma probleminiz varsa değerlendirilmesi gereken bir pelvik tabanımız olduğunu düşünebiliriz.Tuvalet kontrolünde önemli bir alan olmakla birlikte özellikle ağrılı Pms dönemlerinde,sürekli tekrarlayan bir türlü kurtulamadığınız ağrılarınız varsa tüm bunların pelvik tabanla nasıl ilişkilendirildiğini gelin birlikte keşfedip deneyimleyelim.Merkezden gelen kuvvetle nasıl çözümlendiğini inceleyelim.

Anatomik yapısı,ilişkili olduğu sistemler teori kısmında anlatılacaktır.
Pratik kısımda yogadan da seçilecek pozlarla uygulama yapılacaktır.

Tarih ve saat: 15 Temmuz Pazar 2018 / 12:00-15:00
Ücret: 75 TL + KDV (Nefess Yoga üyelerine 65 TL + KDV)

Uzman: Damla Fidancı

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 10 Temmuz tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.
Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Damla Hakkında

10 Ağustos 1990 istanbul doğumluyum.2015 yılında Florance Nightingale hastanelerinin üniversitesi olan İstanbul Bilim Üniversitesi,4 yıllık Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon eğitimimi tamamladım. Eğitimim süresince bir yıl,Polonya(Karkonoski Uniwesytet), İspanya(Universitet de Valencia) da manuel terapi, kinezyoloji ve kadın sağlığı üstünde çalışmalarım oldu. İntern dönemimi Florance grubun tüm hastanelerinde ve Therapy Art kliniğin sahibi bir dönem milli takımın da fizyoterapisti olan Uzm.Fzt Abdurrahman Evin ile çalışma fırsatım oldu. Aynı zamanda İngiltere de Harbornept Clinic’te Dr.Ruth Jones ve terapistlerinden kadın sağlığı ve pelvik taban rehabilitasyonu ile ilgili eğitim aldım. 3.yılımda mesleki hayatıma Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde devam etmekteyim.
Aynı zamanda yoga hocalarının başta Çağ Rical Gürle ve Yiğit Zırtıloğlu olmak üzere, eğitim gruplarına anatomi desteği sağlamaktayım.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga