Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

--English Below--

The workshop will be held in English, will be translated to Turkish simultaneously. / Atölye İngilizce olacaktır, ihtiyaç duyanlar için simültane çeviri yapılacaktır. Cuma akşam konuşmasında çeviri yapılmayacaktır. 


Spiritüel yolun özü olan öz araştırma, pek çok form alabilirken, gücü temelde gerçeğin derinlemesine incelenmesine dayanır. Buradaki zorluk, şartlanmış hedefleri doğal zekanın serbest akışına salıvermekte yatmaktadır. Bu atölye, kendi yaşamınızda ve pratiklerinizde kullanmaya devam edebileceğiniz, öz araştırmaya dair farklı somatik ve bilişsel yaklaşımlar sunacaktır. Godfrey yaklaşık 40 senedir somatik, bilişsel ve farkındalık eğitimleri vermektedir. Bilincin yoğunlaşmış formu olan insan bedeninin sübtil doğasını derinlemesine araştırmayı, herhangi bir ideolojinin egemenliğinde kalmadan sürdürmüştür Bir iletişim sanatı ustası olarak sade ve incelikli öğretisi dolaysız ve son derece güçlüdür. En büyük yeteneklerinden birisi de insanların kendilerini oldukları gibi hissedip, kabullenip, onurlandırabilecekleri dinamik ve güvenli bir ortam yaratabilmesidir.

19 Nisan Cuma / 19:30 - 21:30 / Ücretsiz Konuşma(Rezervasyon gereklidir) / Öz araştırma nedir ve neden bu kadar etkilidir?

20 Nisan Cumartesi / 10:00-13:30 / Tüm bedende bandhalar

Bu atölye çalışması, bandhaların doğasını ve gücünü araştıracak. Bedeni, zihni ve bilinci bütünleştiren altı bandhanın nasıl aktifleştirileceğini öğreneceksiniz. Bu keşif hem yoga pozları hem de pranayama bağlamında gerçekleşecek. Yaş, yetenek veya deneyime bakmazsızın merdivenleri tırmanabilen herkes için uygundur.

20 Nisan Cumartesi / 15:00-18:30 / Somatik öz araştırma olarak meditasyon

Bu atölye çalışması meditasyonu, basit bir somatik öz araştırma süreci olarak sunacaktır. Böylece bilince erişmek için bedeninizin varlığını nasıl kullanacağınızı öğrenecek ve zihniniz daha derin zevk alma yeteneğinizi fark ederek, onu kontrol etmesi gerekliliğini bırakacaktır. Bu meditasyon konusundaki deneyiminizi ve ilginizi tamamen değiştirebilir. Deneyimli deneyimsiz herkes için uygundur.

21 Nisan Pazar/ 10:00-13:30 / Somatik öz araştırma olarak Yoga


Bu atölye çalışması, yoga pozlarının belki de en güçlü öz araştırma şekli olabileceğini gösterecektir. Zihni sessizleştirip netleştirerek, doğal zekanın derin varlığına bırakabilmek için, hareket ve eylemin nasıl kullanılacağını öğretecektir. BU çalışma uygulama temelli olup, yaş, yetenek veya deneyime bakmazsızın merdivenleri tırmanabilen herkes için uygundur.

21 Nisan Pazar / 15:00-18:30 / Radikal Sorgulama

Bu interaktif araştırma, kendini bulmanın doğrudan yolu olan Jnana Yoga'nın dinamik bir formudur. Godfrey, basit soruları ile zekanızın kendi alışkanlıkları ve sınırlamaları içerisinde derinlemesine hareket etmesine izin vereceği bir diyalog kuracak. Bunu yaparken, zekanızın serbest dolaşımını ve gerçek, istikrarlı mutluluk olasılığını önleyen sahte varsayımları kendi kendinize görebileceksiniz.


Ücretler:

Tek seans: 170 TL + KDV

4 seans: 650 TL + KDV (Nefess Yoga Üye ve mezunlarına 600 TL + KDV)   

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 20 Mart tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

THE GIFT OF SELF ENQUIRY

Self enquiry is the essence of the spiritual path. While it can take many forms its power rests simply on deep examination of what actually is. Its challenge lies in letting go of preconceived goals into the free flow of natural intelligence. This Workshop will present different somatic and cognitive approaches to self enquiry that you will be able to continue to use in your own life and practice. Godfrey has been facilitating somatic, cognitive and awareness training for almost forty years. Unintimidated by any ideologies, he has undertaken a deep exploration of the subtle nature of the human body as a localisation of consciousness. A master of the art of communication his teaching is both direct and powerful in its subtlety and simplicity. One of his great gifts is to able to create a dynamic, safe space within which people can feel, acknowledge and honour themselves as they actually are.

19th April Friday / 19:30 - 21:30 / Free talk: What is self enquiry, why is it so powerful?
20th April Saturday / 10:00-13:30 / The bandhas in the whole body
This workshop will explore the nature and power of the bandhas. You will learn how to activate the six bandhas that integrate body, mind and consciousness. This exploration will take place within the context of both yoga posture practice and pranayama. It is suitable for anyone who can walk up stairs regardless of age, capability or experience.


20th April Saturday / 15:00-18:30 / Meditation as somatic self enquiry
This workshop will present meditation as a simple process of somatic self enquiry. It will teach you how to use the presence of your body to access consciousness so that mind can let go it of its need to know and control into your deeper ability to enjoy. This can totally transform your experience of and interest in meditation. Suitable for anyone both experienced and inexperienced


21st April Sunday / 10:00-13:30 /  Yoga as somatic self enquiry
This workshop will clarify how yoga posture practice can be perhaps the most powerful form of self enquiry. It will teach you how to use movement and action to quieten and clarify the mind into the presence of deeper, natural intelligence. Practice based it is suitable for anyone who can walk up stairs regardless of age, capability or experience.


21st April Sunday / 15:00-18:30 / The Radical Enquiry
This interactive enquiry is a dynamic form of Jnana Yoga, the direct path of self realisation. Godfrey will establish a dialogue within which his simple questions will allow your intelligenece to move deeply through its own habits and limitations. In doing so you will be able to recognise for yourself the false assumptions that have been preventing the free movement of your intelligence and the possibility of genuine, stable happiness.


Fees:

One session: 170 TL + VAT

4 sessions: 650 TL + VAT (For Nefess Yoga Member and Graduates 600 TL + VAT)

To ensure your registration to the workshop, you must pay the workshop fee until March 20.

For reservation please call us at 0216 550 03 00 or you can contact us by filling out the registration form below.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga