Derslere nasıl katılırım?

Derslere katılmak için Üyelik sayfamızdaki üyelik paketlerinden kendinize uygun olanı seçip ödeme yapmanız yeterlidir. Seçtiğiniz üyelik paketine tıklayıp çıkan ekranda Satın almak için tıklayın düğmesine bastığınızda ödeme ortağımız olan Shopier.com'a yönlendirileceksiniz. Bu sayfadan ödemenizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme işleminiz tamamlandıktan sonra derslere katılmanız için gereken tüm bilgileri ödeme yaparken belirttiğiniz email adresine yollayacağız.

Üye olmadan derslere katılabilir miyim?

Haftalık programımızdaki ücretsiz derslere katılmak için üye olmaya gerek yoktur. Program sayfamızdaki ücretsiz olduğu belirtilmiş derslerin isimlerine tıklayıp derslere katılmanız için gereken bilgilere ulaşabilirsiniz.

Üyeliğimi istediğim zaman başlatabilir miyim?

Üyelik paketlerimiz hafta bazlıdır. Bir haftalık üyelik pazartesi sabah başlayıp pazar gecesine kadar sürer. Bu sebepten üyelikleri ideal olarak pazartesi başlatıyoruz. Eğer hafta ortasından sonra üye olmak isterseniz Cuma - Cumartesi - Pazar günlerini kapsayan “Hafta sonu Paketi”ni alabilirsiniz. Gün içerisinde 12:00’den sonra alınan paketler ertesi gün aktive olacaktır.

Üyeliklerde dondurma hakkı var mı?

Online üyelik paketlerimizde doktor raporlu sağlık sorunları hariç dondurma hakkı bulunmamaktadır.

Üyelik için ödemeyi havale ile yaptım, ancak EFT/ Havale saatini kaçırdım, derslere nasıl katılabilirim?

Ödeme emri görselini nefessyogaonline@gmail.com adresine iletirseniz üyeliğinizi aktive edebiliriz.

Zoom uygulamasını nasıl kullanırım?

Zoom uygulamasının kurulumu ve kullanımıyla ilgili bilgi için bu konuda hazırladığımız Zoom Nasıl Kullanılır? sayfasını inceleyebilirsiniz.

Derslere kayıt gerekli midir?

Derslere giriş için üyelik işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. Üyeliğiniz tanımlandıktan sonra size ileteceğimiz ders programı linkleri ile doğrudan derslere katılabilirsiniz. Rezervasyon yapmanıza gerek yoktur.

Hesap bilgilerine nasıl ulaşabilirim?

Üyelik paketlerimizi Üyelik sayfamızda seçtiğiniz üyelik tipine tıklayınca çıkan "Satın Al" butonuna basarak satın alabilirsiniz. Havale yapmayı tercih ediyorsanız hesap numarası bilgilerimiz için nefessyogaonline@gmail.com adresinden bilgi alabilirsiniz.




Frequently Asked Questions About Online Classes


How do I join the online classes?

To join the classes you have to activate your membership by purchasing one of our membership types from the Membership page. Click the membership type of your choice and then click the "Satın almak için tıklayın" button. You will be redirected to our payment processor Shopier.com. From this page you can securely make the payment. After the payment proccess is completed we will send you an e-mail containing all the necessary information for you to join any class you desire.

Can I join the classes without a membership?

You can join our free classes without an active membership. From the Weekly Schedule page click any free class name and the information to join will be displayed.

When can I activate my membership?

Our membership packages are week based. Meaning a week of membership starts monday morning and lasts until sunday night. For this reason ideally new memberships are activated on mondays. If you would like to start a membership after mid-week, check out our "Weekend Membership Package" which starts on friday and lasts until sunday night.
Membership packages purchased after 12:00 PM will be activated the following day.

Can I suspend my membership?

There's no suspension option on our online membership packages except for medical situations with a hospital record.

I need help with the Zoom app.

You can find all the required information about using Zoom to join our classes from the Zoom Help page on our website. (Scroll down for instructions in english.)

Do I have to make a reservation to join the classes?

There's no need for reservations. You can use the links we provided to join the classes directly.

I need your bank account info.

You can purchase membership packages for the Membership page using our payment processor partner Shopier.com easily and securely. If you prefer to make a bank transfer you can send an email to nefessyogaonline@gmail.com for the required information.