Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Ne mutlu ki artık reiki enerjisini fiziksel bedeninize yerleştirdiniz ve bu eğitimde ilerlemeye hazırsınız. Reiki 2 ile birlikte enerji duygu bedeninizde yoğun bir şekilde etkisini göstermeye başlayacak. Yükselen titreşim ve reiki 2’nin sembolleri sayesinde bu bedende çalışmak, duygularımızın ve kalıplarımızın farkına varmak, geçmiş acı ve travmalarımızın tortularını temizlemek, geçmişe ve geleceğe reiki yollamak çalışmalarımızın bir parçası olacak.

Biliyorsunuz etrafımızda sağlığımızı ve yaşamımızı koruyan evrensel bir alan var. Bu alan kuantum düzeyde titreşir yani 3 boyutlu algılarımızla bu alanı tanımlayamayız. Bu alanın adı merkabah alanıdır ve her insanda yaklaşık 8 metre çapındadır. Bu alanın içinde aynı zamanda kuantum dna’mız da bulunur. Bizler çok boyutlu varlıklarız. Kendi kendimizle çalışarak titreşimimizi yükselttikçe bu çok boyutluluğun içinde daha yüksek frekanslara uyumlanabileceğiz böylelikle bütünü kavramakla ilgili yeni bir bakış açısına sahip olacağız. Bu da bizim tüm hayata bakışımızı ve tabi ki yaşamımızı değiştirecek.

Bizler değişip, ışığımızı parlattıkça evrendeki her varlığın ilerlemisine katkıda bulunuruz. Ayrılık yoktur arkadaşlar, sınırlarla ayrılmış, savaşan bir Dünya’da belki bu cümle sizin için şimdilik bir şey ifade etmiyor olabilir. Enerjide ustalaştıkça birlik bilincini, evreni, Gaia’yı ve en önemlisi kendinizi çok daha iyi anlamaya başlayacaksınız. Bu anlayış da sizin tüm hayatınızı ve doğal olarak da sizinle temas eden her şeyi değiştirmeye başlayacak. Işık dalgası binlerce yıldır bu şekilde Dünya’da dolaşıyor. Şimdi ise bu ışığı içinizde parlatma hem kendinizi hem de çevrenizi aydınlatma sırası sizde.

Reiki 2 ile birlikte duygu bedeninizde yaptığınız çalışmalar daha yüksek titreşimli zihinsel bedeninize ulaşabilmenizi sağlayacak ve Reiki 3 ile birlikte bu bedende de çalışarak kendinizi Reiki ile bütünleyeceksiniz. Kişinin kendi bütünlüğünüzü deneyimlemeden herhangi başka bir şeyin bütünlüğünü anlaması mümkün değildir.

İkinci derecenin uyumlaması direkt duygu beden üzerinde çalışır. Sezgi merkezini güçlendiren hipofiz bezi üzerine yoğunlaşır. Bu bez zihnin titreşimlerini yollayan ve geri alan bir istasyon görevi görür. Reiki 2 aynı zamanda kişiyi güç sembollerine de uyumlar. Bununla birlikte kişi zihinsel ve duygusal iyileştirmede güçlenir.



Reiki Grup Eğitimleri ve Yapısı

Reiki seviyelerinin hiç biri bir kaç saatte öğrencilere aktarılacak kısalıkta değildir, kısalttığınız zaman Reiki’yi değil tekniğini öğretmiş olursunuz. Bu da çok az insanda kalıcılık sağlar. Ben klasik bir eğitim aldım ve aklıma takılan soruları veyahut yeni bir deneyimimi paylaşmak istediğimde masterım Ayla Bademli ile iletişime geçer, kafamdaki soruları sorar, ondan lebi derya bilgi alırdım. Reiki ancak bu şekilde insanlara aktarılabilir. Bakış açıma göre masterın amacı öğrenci yetiştirmektir, sadece uyumlayıp tekniği öğretmek değil.

Bu ekolün devam etmesini çok önemsiyorum bu yüzden de günümüzün iletişim olanaklarını kullanarak, eğitim sonrası kurduğum whatsapp grupları ile eğitime devam ediyorum. Öğrenciler kendi deneyimlerini paylaşıp sorular soruyorlar, sınıflar ilerledikçe ortak çalışmalar yapıyoruz. Hem yaşadıkları gerçeküstülüğü rahatlıkla paylaşabilecekleri bir ortamda oluyorlar hem de akıllarına takılan soruları bana ve birbirlerine sorabiliyorlar. Böylelikle motivasyonları artıyor ve Reiki’yi hayatlarının bir parçası haline getirmeleri kolaylaşıyor. Sadece kendi deneyimlerinden değil herkes birbirinin deneyiminden bir şeyler öğrenmeye devam ediyor. Her grubun bir araya gelmesinin birden çok sebebi vardır, tabi ki eğitimlerde grup enerjisinin güzel süprizlerini sık sık yaşıyoruz. Bu gruplar Reiki 1’de en az 21 gün (Reiki 2 eğitimi açılana kadar), Reiki 2 ve 3’de ise öğrencilerin gelişimine göre 2 ila 6 ay arasında açık kalıyor.

Tarih ve saat: 3 Haziran 2018 Pazar / 13:00-18:00

Etkinlik Ücreti: 375 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine 250 TL + KDV)

*Programı tamamlayanlar Reiki 1. seviye diploma alır ve bundan sonra açılacak olan Reiki 2 ve Reiki 3 sınıflarına devam edebilirler.

Uzman: Öznur Açıkalın

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 28 Mayıs tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Hakkında

Lütfiye Öznur Açıkalın – 2007 yılında Master’ı Ayla Bademli ile Reiki eğitimlerine başlamış, Reiki’yi ilk günden hayat yollarından biri olarak seçip eğitim süreci boyunca enerji aktarımlarının çeşitli dallarında çeşitli masterlardan eğitimler almış, yoğun araştırmalar ve uygulamalı çalışmalar yapmış bilgisini, şifacılık ve duru görü yeteneklerini geliştirmiştir. 2014 yılında Usui Shiki Ryoho Reiki Masterların Master’ı uyumlamasını alarak reiki eğitimini tamamlamıştır. Dr. Usui’den günümüze gelen reiki aile ağacında 9. kuşak master eğitmeni ve güçlü bir şifacıdır. Tüm kalbiyle öğrenmeye devam etmektedir.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga