Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Öznur Açıkalın ile 22 Çakra Çalışması (Online)

12 Aralık 2020 Cumartesi / 11:00-12:30

22 çakra çalışması, bedenin 22 enerji noktasına ellerin konulması ile yapılır. Bu çalışmada ben sizler için bir alan açacağım ve birbirimize kalben bağlanacağız, enerji tekniği kullanan dostlar kullandıkları tekniğe de dilerlerse aynı anda bağlanabilirler, kullanmayanların ise sadece niyetleriyle kalplerini açmaları yeterlidir. Ardından yönlendirmelerimle yaklaşık 1,5 saat kadar süren meditatif bir çakra çalışması yapacağız. Bu sayede bedeninizdeki enerji dengelenecek, fiziksel, duyusal, zihinsel ve ruhsal olarak bir rahatlama yaşayacaksınız.

Kimler Katılabilir?

Bu enerji çalışmasına çekilen herkes katılabilir.

Kayıt için nefessyogaegitim@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Etkinlik ücretini 11 Aralık Cuma günü saat 16:00’ya kadar belirtilen adrese yatırıp, dekontu nefessyogaegitim@gmail.com mail adresimizden bize ulaştırdığınızda kesin kaydınız tamamlanacak ve Zoom linki size ulaştırılacaktır.



Tarih ve Saat: 12 Aralık 2020 Cumartesi / 11:00-12:30

Ücret: 55 TL

4 Haftalık Paket:  160 TL*

*Ardışık dört hafta cumartesi günleri geçerlidir. Tek bir gün çarşamba dersine katılmak isterseniz tek ders satın alabilirsiniz.


Uzman: Öznur L. Açıkalın

*Aylık paket alanlar çarşambe veya cumartesi programlarından birini seçip dört ard arda haftada paketlerini kullanabilirler. Bir kez daha katılmak isteyenlerin ise ayrıca kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Bizden kaynaklanan durumlar dışında herhangi bir sebeple ücret iadesi yapılmamaktadır.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At home