Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Öznur Açıkalın ile Reiki Uyumlama Programları

Birçok dostumun beni, İstanbul’da yolumuza devam etmek için beklediğini biliyorum. Arayı dış koşullar nedeniyle biraz açmak zorunda kaldık. Bu hasrete son verip, hem yolumuza devam edebilmek hem de yeni dostlarla buluşmak için Nefess Yoga ile birlikte, eylül ayına güzel bir takvim ayarladık.

Buluşmalarımızın yapısını Koronavirüs nedeniyle biraz değiştirdik. Belirlenen günde uygulamaya katılmak isteyen dostlara yine eskisi gibi inisiyasyon (uyumlanma) için stüdyoda buluşma randevusu verilecek. Bu seans birebir yapılacak (20-30 dakika arası). Aynı günün akşamı ise Zoom üzerinden buluşacağız ve çemberimizi kurarak uygulamayı burada tamamlayacağız. Bu online buluşma 3-4 saat kadar sürecek aldığınız Reiki seviyesine bağlı olarak. Her zamanki gibi, uygulamaya katılan herkesin ve benim dahil olduğum bir WhatsApp grubu kurarak sonrasında da deneyim ve bilgi paylaşarak yolu birlikte yürümeye devam edeceğiz. Yani değişen tek şey, çemberimizi online kuracak olmamız. Kontenjanlar sınırlı olacak ve bir sonraki İstanbul seyahatime kadar da yeni bir buluşmamız olmayacak, yani birlikte bir yol yürümek veya devam etmek istiyorsanız şimdiden takvimlerinizi ayarlayabilir, kayıt için nefessyogaegitim@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Kimler Katılabilir?

Reiki 1. Seviye: Herkes katılabilir.
Reiki 2. Seviye: Reiki 1 uygulamasını en az 21 gün önce almış olanlar katılabilir.
Reiki 3. Seviye: Reiki 2 uygulamasını en az 21 gün önce almış olanlar katılabilir.

Reiki grup eğitimi ücretleri:

Reiki 1.seviye: 500 TL
Reiki 2.seviye: 600 TL
Reiki 3.seviye: 700 TL

Belirlenen tarihler:

Reiki 1. Seviye: 20 Eylül Pazar
Reiki 2. Seviye: 26 Eylül Cumartesi
Reiki 3. Seviye: 27 Eylül Pazar

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.



Çalışmanın Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecek kısımları da bulunmaktadır. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Öznur Kimdir?

2007 yılında Reiki çalışmalarıma ustam Ayla Bademli ile başladım. Reiki eğitimine başlamadan önce de içimdeki şifacı ile tanışmış ve enerjiyi kullanabiliyordum ancak bu konuda hem etik bir anlayışım hem de derinliğim yoktu. Eğitimim boyunca birçok kez düştüm kalktım, çok değerli hocalardan başka dallarda birçok değerli eğitim aldım. Sonsuz sayıda yol olduğunu ve her biri farklı çiçeklerle bezeli olsa da sonunda hepsinin aynı yere çıktığını deneyimleyerek öğrendim. Kendime ve kalbime ulaşmak için yürümeye devam ettim. Yıllarımın çoğunu mükemmeliyetçi bir anlayışla tamamlanmayı umarak geçirdim. Ustalığımı kabul etmem Masterların Masterı inisiyasyonum sonrasında, bu bakış açısıyla 4 yıl aldı. 2017 yılının sonunda bir gün kendimi olduğum halimle kabul edip, neyi, nasıl öğreteceğimi kalbimde hissettim ve adım atarak Işık Çemberi ekolünün kurulmasını sağlayan grup eğitimlerine başladım. O günden bu yana 500’ün üstünde öğrenci ve 40 kadar öğretmene ışık oldum olmaya da devam ediyorum.
Yolum uzun ve güzel.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Hem evde hem Nefess'te