Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.


Mysore Stili

Adını Hindistan’ın Mysore kentinden alan Self Pratik yöntemi bu metodun temelini oluşturur.

Self pratik yötemi ile geleneksel olarak Ashtanga Yoga’da kişiye ilk olarak güneşe selamlar ve son bitiriş pozu öğretilir. Öğrenci bu hareketleri grup içerisinde kendi ritminde tekrar ederek ezberler.Zamanı geldiğinde kişinin kapasitesine göre, yeni pozlar verilir.Başlangıçta doğal olarak kısa süren pratik(30-45dk)zamanla uzayabilir (1-2 saat).Sistem her öğrenciye adapte edilerek basitten karmaşığa doğru ilerlediği için, her seviyede insan, pratiğin içerisinde güvenli bir şekilde derinleşme fırsatı bulur.

Daha fazla bilgi için tıklayınız;
http://www.nefessyoga.com/ashtanga-yoga

MYSORE ASHTANGA YOGA DERS PROGRAMI;
Ders saatleri;
H.içi her sabah 7:00-9:30
* Dersler her seviyeden öğrenciye açıktır.
* Deneyimli öğrenciler en geç 8:00'e kadar giriş yapılabilir.
* Başlangıç öğrencileri 08:30 dan itibaren derse giriş yapabilir. (Özel bir durum nedeniyle derslere erken katılmanız gerekiyorsa hocayla iletişime geçebilirsiniz)

* Başlangıçta kısa süren pratik(30-45dk) pozlar eklendikçe, zamanla uzar. (1-2 saat). Öğrenci serinin bir kısmını öğrendikten sonra derslere daha erken saatte gelmeye başlar.

* Ay günlerinde (Yeniay ve Dolunay) ders yapılmayacaktır.
Ay günleri;
-16 ve 30 Nisan
-15 Mayıs


Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için Bilge Sürmeli ile iletişime geçiniz; bilgesurmeliw@gmail.com
Derslere gelmeden önce Nefess Yoga'yı arayarak kayıt yaptırmanızı rica ederiz.

Rezervasyon için; 0216 550 03 00 / info@nefessyoga.com

Ücretler:

Mysore Ashtanga (Sabah) 5 Günlük 175 TL
Mysore Ashtanga (Sabah) 1 Haftalık 140 TL
Mysore Ashtanga (Sabah) 1 Aylık 290 TL
Mysore Ashtanga (Sabah) 3 Aylık 780 TL

ŞENOL TOPUZ

Ashtanga Yoga'ya Ahu Karan ile başladı. Daha sonra 2009-2011 yılları arasında Hindistan-Goa da Rolf ve Marci Naujokat ile birlikte pratik yaptı. 2012 senesinde Shri k.Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Merkezi direktörü Sharath Jois'un izniyle 2.seviye Authorized eğitmenlik hakkını kazandı.Şenol Mysore'da her sene düzenli olarak hocası Sharath Jois ile çalışmaya devam ediyor.

BİLGE SÜRMELİ

2011 yılında Ahu Karan'la Ashtanga Yoga'ya başladı. 2012'ten itibaren Şenol Topuz'un derslerine katılmakta ve aynı zamanda asistanlığını yapmaktadır. 2013 den beri her sene Hindistan Mysore'u ziyaret ederek hocası Sharath Jois'la ashtanga pratiğine devam ediyor. 2018 yılında Shri k.Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Merkezi direktörü Sharath Jois'un izniyle 1.seviye Authorized eğitmenlik hakkını kazandı.



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga