Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Yasemin Sarpaşan ile 4 Haftalık Yogaya Başlangıç Grubu
13 Ocak - 3 Şubat 2021
Her Çarşamba 20:00 - 21:30


Yoga yapmak için esnek, güçlü, atletik olmanız; herhangi bir inanç ya da davranış biçimini benimsemeniz ya da herhangi başka bir kalıba uymanız gerekmez. Kendiniz olmanız ve yoga yapmak istemeniz yeterli.

Bu kursta temel yoga pozlarını; pozlara bedenin o anki halini gözeterek güvenle yerleşmeyi ve nefesle hareket etmeyi öğreneceğiz.

Dört haftalık bu çalışmada, her hafta öncekinin üzerine eklenerek ilerleyen bir yöntem izleyeceğiz. Bedenin mevcut halinden keyif alıp, nefes ile açılabileceği ve güçlenebileceği alanları araştıracağız.

Bir yandan bedenin hareketli halini izlerken, kısa meditasyon çalışmaları ile zihnin haline de bakmayı deneyimleyeceğiz.

Buluşmalar Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir, yoga pratiği ve konu anlatımı içerecektir.

Kimler Katılabilir?
Yogayı merak eden ama nereden başlayacağını bilemeyen, ara verdiği yoga pratiğine geri dönmek isteyen veya var olan yoga deneyimini güvenle sürdürmek ve pratiğine farkındalık katmak isteyen herkese açıktır.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Buluşma Tarihleri ve Saati:
13 Ocak / 20 Ocak / 27 Ocak / 3 Şubat
Her Çarşamba: 20:00 - 21:30*
*Bu gün ve saat aralığı size uymuyorsa ve katılmak istiyorsanız bize yazabilirsiniz.

Ücret: 160 TL

Kurs katılımcılarına aldıkları ilk 1 aylık online paket 30 TL indirimli olacaktır.

Uzman: Yasemin Sarpaşan

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home