Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Yasemin Sarpaşan ile Yogaya Başlangıç Kursu

-English Below-

Yoga yapmak için esnek, güçlü, atletik olmanız; herhangi bir inanç ya da davranış biçimini benimsemeniz ya da herhangi başka bir kalıba uymanız gerekmez. Kendiniz olmanız ve yoga yapmak istemeniz yeterli.

Bu kursta temel yoga pozlarını; pozlara bedenin o anki halini gözeterek güvenle yerleşmeyi ve nefesle hareket etmeyi öğreneceğiz.

Dört haftalık bu çalışmada, her hafta öncekinin üzerine eklenerek ilerleyen bir yöntem izleyerek; bedenin mevcut halinden keyif alıp, nefes ile açılabileceği ve güçlenebileceği alanları araştıracağız.

Bir yandan bedenin hareketli halini izlerken, kısa meditasyon çalışmaları ile zihnin haline de bakmayı deneyimleyeceğiz.

Kimler Katılabilir?

Yogayı merak eden ama nereden başlayacağını bilemeyen veya var olan yoga deneyimini güvenle sürdürmek ve pratiğine farkındalık katmak isteyen herkese açıktır.

Kurs 4 hafta ilerleyerek süren bir şekilde planlanmış olup, buluşmalar yoga pratiği ve konu anlatımı içerecektir.

Kursa katılanlar 3-6-12 aylık üyeliğe geçişte nakit ödemede %10 indirim hakkına sahiptir. (İndirim, kurs bitiminden sonraki 1 ay için geçerlidir.) 

Tarihler:
7 Şubat & 14 Şubat & 21 Şubat & 28 Şubat 2020
Cuma akşamları 19:30 - 21:00

Ücret: 300 TL + KDV

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 31 Ocak tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Introduction to Yoga with Yasemin Sarpaşan

7-28 February / Each Friday/ 19:30-21:00


You don’t need to be flexible, strong, athletic or adopt a certain belief or code of conduct, or fit into any other mold in order to practice yoga. It’s enough for you to be yourself and willing to practice.

In this workshop, we will learn basic yoga postures, how to settle in the postures keeping in mind the overall and current state of your bodies, and move alongside with your breath.

In this workshop of four weeks, we will adapt a method that proceeds in a way to add something new to the previous week and seek for spaces in which we can enjoy the current state of our bodies, widen and strengthen with the help of breath.

On the one hand, we will watch the body in movement, while on the other hand we will experience looking into the mind with short meditation exercises.

Who can participate?

The workshop is open to everyone who is curious about yoga, but doesn’t know where to start; or those of you who already have yoga practice and who wish to resume it or do it more consciously.

The workshop is planned in a way to advance in four weeks, while the meeting will incorporate yoga practice and theoretical information.



Dates:
7 February & 14 February & 21 February & 28 February 2020
Friday evenings 19:30 - 21:00

Fee: 300 TL + VAT

Please kindly pay the workshop fee by the 31st of January so as to confirm your assistance to the workshop.

You can either call us on 0216 550 03 00 or fill in the below registration form make a reservation.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga