Uluslararası Dünya Yoga Günü Etkinlikleri: 

Geçtiğimiz yıllarda New York, Londra, Paris, Barcelona gibi şehirlerin meydanlarında binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen yoga etkinlikleri sonrasında 21 Haziran günü Birleşmiş Milletler tarafından tüm dünyada Uluslararası Dünya Yoga Günü olarak ilan edildi.

Bu yıl da tüm dünyada ve ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Yoga Günü için Ankara, İzmir ve İstanbul'da etkinlikler düzenlendi.

İstanbul etkinliği, Yoga Vakfı bünyesinde birçok yoga merkezinin katılımıyla 21 Haziran 09.30-12.00 arasında Tünel meydanında yoga severlerin coşkulu katılımı ile ücretsiz bir etkinlikle kutlandı.


21 Haziran Dünya Yoga Günü Etkinliği’nde Nefess Yoga da Tünel’deydi: #matınıkaptünelegel 

21 Haziran Pazar günü, Moda’daki stüdyomuzda derslerimiz devam ederken Nefess Yoga’nın da destek verdiği, Tünel Meydanı’nda yapılan Uluslararası Dünya Yoga Günü etkinliklerinde eğitmenimiz Sinem Er ile birlikte yoga severler ile bir araya geldik. 

Rengarenk matların arasından tramvayın geçişi ile başlayan etkinlikte yoga severler Tünel'in tadını bu kez yoga ile çıkardı. Tünel Meydanı'nda gezinen insanların alışıldık manzarası en uzun günde değişti ve Beyoğlu'nun tarihi dokusu üzerinden gökyüzüne kollarını uzatan yoga seveler, Tünel'i yoga ile renklendirdi.

21 Haziran Pazar günü yapılan bu keyifli etkinlikten kareler için Facebook fotoğraf albümümüze buradan göz atmayı unutmayın.

En uzun günü, haftalarca yoga ile kutluyoruz!

Yoga severlerin huzur ile buluşması adına en uzun gün olan 21 Haziran'ı kutlamak adına biz de sınırsız üyeliklerimizin süresini uzattık ve 05 Temmuz'a kadar sürecek olan 21 Haziran Kampanyası ile haftalarca yoga hediye etmeye başladık. Merak edenler için kampanya detayları burada.

Bizimle Tünel'de buluşan ve bu coşkuya herhangi kendince ortak olan herkese teşekkür ederiz!

Seneye Dünya Yoga Günü'nde yeniden buluşmak üzere!

Nefess Yoga Ailesi