Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Asude Didem Durak ile Kundalini Yoga ve Mantranın Gücü
23 Ekim 2022 11:00 - 12:30

Abra Kadabra “Sözcüklerimle Yaratıyorum”

Tüm yaradılış bir titreşim frekansına sahiptir. Nasıl hissettiğimiz, düşündüğümüz ve konuştuğumuz titreşimimizi belirler Ses ve kelimeler, evrene yerleştirdiğin niyet tohumları gibi güçlü mühürlerdir. Hangi kelimeleri hangi tonda ve sıklıkla söylediğimiz çok güçlü bir yaratımdır. Hayatta sıklıkla tekrar ettiğin şey senin mantran haline gelir.

Mantra ise zihnin yaratımını ses yoluyla ifade edilme biçimidir.
Man = zihin, Tra = dalga anlama gelir. Ses titreşimleri ile zihnin yansımasıdır. Sesin yapısının, titreşiminin çakralar ve insan bilincinde etkisini aktaran bir ses bilimidir. Tekrarlanan hece, sözcük ve sözcük gruplarının melodiyle birleşmesi olarak tanımlanabilir. Zihni kontrol etmek ve yönlendirmek için bilinçli bir yöntemdir. Mantralar, zihnin ve beynin kimyasını değiştiren güçlü formüllerdir.

Sözün ve sesin gücü ile hangi frekansı harekete geçirirsen o titreşimi yaymaya ve beslemeye başlarsın. Bedenlerimiz en az %70 sudan oluştuğu için ses titreşimlerinin mükemmel iletkenleri olur böylece bedenimizdeki her kanal (nadi) ses ile hareket eder.

Çoğunlukla zihin sürekli üretir, konuşur ve sözcüklerimiz de onun birer yansıması olur. Kundalini Yoga Mantraları ile sözcüklere güçlü titreşimler yükleyip zihnin o frekansa uyumlanmasını ve ritmik tekrarlar ile bilinçaltı blokajların çözülmesini sağlarız. Mantranın taşıdığı pozitif gücü çağırmayı seçeriz; refah, mutluluk, akış, bereket, niyet, şifa.. ve bir çok alanda farklı etkilere sahip kelimeleri tekrar ederek mantraların doğasında var olan etkili titreşimleri harekete geçiririz.

“Kundalini Yoga ve Mantra’nın Gücü Atölyesi” sesin gücü ile kapladığın alanı genişletmek, kendi yaratım gücünü yükseltmek, saf, temiz, yalın, vibrasyonu yüksek, kalp’ten bir iletişim kurmana destek olacak.

Atölye Kapsamı:
* Sesin, Sözün Gücü
* Mantra’nın Anlamı
* Ses ve Boğaz Çakrası Bağlantısı
* Boğaz Çakrasını Rahatlatacak Pratikler
* Ses ve Sözcüklerini Gücünü Yükselten Meditasyon
* Kundalini Yoga’da Sıklıkla Kullanılan 3 Mantranın İşleyişi ve Anlamı
* Mutluluk, Bereket, Niyet ve Şifa için Önerilen Mantralar

Program Faydası:
* Ses’in gücünü kavramak
* Kullandığımız sözcüklerin etkisini fark etmek  
* Boğaz çakrasının dengelenmesine destek olmak
* Sinir sistemini rahatlatmak
* Stresi seviyesini azaltmak
* Zihinsel netlik kazanmak
* Bilinçaltı tıkanıklıklarını serbest bırakmak
* Titreşimi yükseltmek
* An’ı hissetmek  

Kimler Katılabilir?
Her seviyeye uygundur.

Buluşma Tarih ve Saati
23 Ekim 2022 Pazar
11:00 - 12:30

Ücret:
150TL + KDV
Kayıt için Son Başvuru Tarihi 21 Ekim!

Uzman: Asude Didem Durak

Asude Didem Durak Kimdir?
10 yılı aşkın süredir hayatımda olan yoga öğretisinin birçok farklı dalını Türkiye İngiltere, İsviçre, İsveç ve Hindistan’da deneyimleme fırsatı buldum. 2017 Kundalini Research Institute onaylı 220 saatlik “Kundalini Yoga Eğitmenlik” programını tamamladım. 2020 yılında bu alanda derinleşmek için İsveç’te Çin Tıbbı Eğitimi’ne başladım ve 2022 yılında 550 saatlik programı tamamlayarak Türkiye’de bu alanda uzman olan ilk 3 terapistten biri olarak mezun oldum. Bu kapsamda; yoğun stres, aksiyete/panik atak, kronik ağrı, depresyon, beyin sisi, çocukluk travmaları, travma sonrası iyileşme süreci, uyku sorunu, dikkat eksikliği/hiperaktivite, yeme bozuklukları ve hayattaki geçiş dönemlerinde destek amaçlı konularda çalıştım.

2021 yılında Kundalini Meditasyonlarında derinleşmek üzere 50 saatlik meditasyonun beynin üzerindeki etkilerini aktaran “Meditasyonun 21 Adımı” Programı’nı tamamladım. Bu farkındalık seviyesinin verdiği dönüşümü paylaşabilmek için kurum vemerkezlerde düzenli dersler, atölyeler vermeye ve Kundalini Yoga Terapi ile danışanlarımla birebir Çin Tıbbı, Ayurveda, Numeroloji, Çakra Sistemi ve Şifa üzerine çalışmalara başladım.

Bu harika yolculuktan önce, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji Bölümü’nden mezun olup İngiltere’de, University of Birmingham’da Pazarlama İletişimi üzerine yüksek lisans yaptım. Okul sırasında başlayan “eğitim” sevdam kurumsal hayatımda da profesyonel işime dönüştü ve 15 yıl kadar kurum ve üniversitelerde Eğitim Danışmanı ve Akademi Yöneticisi olarak çalıştım. Kendime, öğrenmenin ve eğitim vermenin son bulmadığı bir yaşam kurguladım.

Sevgiyle, ışıkla, barışla,
Asude

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga Online