Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Asu Somer ile Uzun Pratik  
-Akışkan hareket ve yin yoga ile gevşeme pratikleri-

Bu çalışma, yumuşak akışlar, serbest hareket ve somatik farkındalık unsurlarını birleştirerek öz-keşif deneyimine alan açmak içindir. Akışkanlık ve dinginliğin içinde daha derin katmanlara varan bir yol olarak bedenlerimizi özgürce kullanmaya teşvik eder.  
Uygulamadan önce varlığın katmanları ve gevşeme üzerine kısa bir sohbetimiz olacak.  

Çalışma tüm seviyeler için uygundur. Bedeninizi sıkmayan rahat kıyafetler giyin, mümkün olduğunca rahatsız edilmeyeceğiniz, sessiz ve temiz bir alan yaratın. Yanınızda bir-iki battaniye ve birkaç minder bulundurun.  Çalışma öncesi yemek yediyseniz üzerinden yaklaşık olarak 2 saat geçmiş olması öneririz.  

Tarih
31 Ekim Pazar, 2021  
11:00 - 13:00  

Ücret: 60 TL  (Nefess Yoga üyelerine 50 TL)

Uzman: Asu Somer  

Çalışma Zoom Platformu üzerinden online olarak gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranızı kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı kapatmayı seçebilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Online