Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Enneagram İle Öz Keşif Programı
Kendini ve başkalarını anlamanı sağlayan bir öz keşif yolculuğu…


Enneagram kadim bir kendini ve başkalarını anlama modelidir. Kişinin neyi neden yaptığını, kör noktalarını, savunma mekanizmalarını, derindeki korku ve inanç kalıplarını ve en yüksek potansiyelini şaşırtıcı bir tutarlılıkla gösteren bir ayna... Bu program, Enneagram mizacını öğrenip bunun üzerine çalışmak isteyen kişilere yönelik oluşturuldu. Özetle programın amacı nefsini biraz daha bilmek ve bu sayede yaşamının anlamını daha derinden hatırlamak.

Bu yolculukta ilk adım ise kendi Enneagram tipini bulmak. 'Tipi bulmak' dediğimiz ise 9 ana arketipten size en uygun olanını keşfetmenin yanı sıra gelişim aşamalarını netleştirmek ve bunun için adım atmak demek. Bunun için atölyeye katılacak kişilere öncelikle bir test paylaşılacaktır ve birebir görüşme yapılacaktır. Sonrasında 4 hafta sürecek program çerçevesinde her hafta 2 saatlik toplu buluşmalarla bir araya gelinecektir. Yolculuk boyunca, Enneagram mizaçları ve kendini tanımak üzerine bilgi paylaşımları, interaktif uygulamalar, meditasyonlar ve bireye özgü okumalar paylaşılacaktır.  

Kimler Katılabilir?
Kendi yolculuğunu merak eden herkese açıktır, herhangi bir deneyime ihtiyaç yok.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Tarih ve saat:
*İlk buluşma bire birdir, test değerlendirmesi içeren 1 saatlik buluşma zamanı eğitmen ve katılımcı tarafından belirlenecektir.
1. Buluşma 20 Eylül Salı 19:00-21:00
2. Buluşma 27 Eylül Salı 19:00-21:00  
3. Buluşma 4 Ekim Salı 19:00-21:00  
4. Buluşma 11 Ekim Salı 19:00-21:00

Ücret:
1.550 TL + KDV
Son Başvuru Tarihi : 10 Eylül!

Uzman: Emrah Akbalaban

Emrah Akbalaban, @integrativeenneagram lisanslı Enneagram Bireysel & Takım Dinamikleri Koçu, Kundalini Research Institute sertifikali Kundalini Yoga ve Meditasyon eğitmenidir. Aynı zamanda kurumsal alanda organizasyonel dönüşüm ve liderlik alanında yönetim danışmanı olarak çalışıyor. Çalışmalarında farklı disiplinleri harmanlamayı seviyor.


Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Online